Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Base-Lite Kft 2017-ben alapított vállalkozás, célkitűzése kompromisszum-mentes LED lámpatestek és világítási rendszerek fejlesztése és gyártása a legújabb fejlesztésű technológiák felhasználásával.

Base-Lite Kft alapítói évtizedes tapasztalattal rendelkeznek mind a lámpatest-gyártás, mind a világítás installáció területén.

Beszállítóink között kizárólag a legnevesebb Európai gyártók találhatók, mint Vossloh-Schwabe, TCI, Tridonic, A.a.g. Stucchi stb.

Az alkalmazott LED modulok Samsung és Nichia LED-eket tartalmaznak, akár 205lm/W fényhasznosítással. A különböző optikák hatékonysága eléri a 95%-ot, karakterisztikájuk a megvalósítandó világítási feladatnak megfelelően kiválasztható.

Az eredmény kiemelkedő hatékonyság, magas világítási komfort, alacsony energiafelhasználás és hosszú élettartam.

Korábbi T5 T8 és HID lámpatestekhez képest 60…70% elérhető fogyasztás csökkentés, intelligens vezérléssel (mozgás és megvilágítás érzékelők + DALI2 szabályozás) akár még 70% felett is …

LED lámpatestek fejlesztése és gyártása mellett vállaljuk:

  • tervezési segítség új létesítmények világításának kiválasztásához
  • meglévő ipari, kereskedelmi és közületi létesítmények világítási rendszerének felmérése, korszerűsítésre javaslattétel, világítási méretezés és megtérülési számítás készítése
  • egyedi funkcióra készült lámpatestek fejlesztése, gyártása (pl. 24V-os lámpatestek és betétek, egyedi modulok speciális felhasználáshoz, korszerűsítéshez)

Várjuk szíves megkeresését!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

This post is also available in: angol